Electronic LibraryBelarusian Trade and Economics University of Consumer Cooperatives
    • English
    • русский
  • English 
    • English
    • русский
  • Login
View Item 
  •   General page
  • Периодические издания университета
  • Потребительская кооперация: научно-практический журнал
  • Журнал "Потребительская кооперация" 2012 год
  • Журнал "Потребительская кооперация" 2012 год №3
  • View Item
  •   General page
  • Периодические издания университета
  • Потребительская кооперация: научно-практический журнал
  • Журнал "Потребительская кооперация" 2012 год
  • Журнал "Потребительская кооперация" 2012 год №3
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Исследование влияния различных добавок на структурообразование картофельного окисленного крахмала

Thumbnail
View/Open
Лисовская Д.П., Литвяк В.В., Рощина Е.В., Гончарук С.Ч. Исследование.pdf (11.87Mb)
Author
Лисовская, Д.П.
Литвяк, В.В.
Рощина, Е.В.
Гончарук, С.Ч.
LBC:
 36.85
Issue date
2012
Metadata
Show full item record
Citation
Исследование влияния различных добавок на структурообразование картофельного окисленного крахмала / Д. П. Лисовская [и др.] // Потребительская кооперация. – 2012. – № 3. – С. 73–80.
Abstract
Исследован процесс студнеобразования картофельного окисленного крахмала.
URI
http://lib.i-bteu.by/handle/22092014/3004
Collections
  • Журнал "Потребительская кооперация" 2012 год №3 [8]

Copyright © 2025,  BTEU, Library
Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsAuthorsTitlesBy Submit DateBy Issue DateSubjectsThis CollectionAuthorsTitlesBy Submit DateBy Issue DateSubjects

User's Account

Login

Copyright © 2025,  BTEU, Library
Contact Us | Send Feedback